logo

Reviews

Reacties  

0 #35 Reading van mijn hond GentillePatricia 16-03-2017 12:26
Ik heb net een reading van mijn hond Gentille laten doen. Gentille heeft nogal ongewenst gedrag buiten.Claudia heeft heel goed het probleem omschreven.En buiten de reading om is Claudia ook echt geinteresseerd om nog met advies je verder helpen.Echt heel lief !
Dank je wel.
Citeer
+1 #34 reading MatsJanneke en Aldert 20-11-2016 12:52
Hoi Claudia,
hierbij delen wij graag onze bevindingen met betrekking op de reading van onze hond (bearded collie) Mats.
Mats heeft nogal wat fysieke problemen en soms best veel pijn welke hij na onze mening niet altijd aan ons toont, dus vandaar dat wij Claudia hebben gevraagd om een reading in deze.

Al met al zijn wij blij met de duidelijke reading, waar wij dus heel veel juiste dingen in terug hebben mogen lezen en ook als een soort van bevestiging voor ons zelf.
Top, veel dank hiervoor!
Janneke en Aldert
Citeer
0 #33 Belgische dierenvriendSonja 05-09-2015 14:03
Dag Claudia, op deze wijze wil ik je hartelijk bedanken voor alle readings die je voor ons gedaan hebt. Zowel voor mijn diertjes die leven alsook die al overleden zijn. Het is gewoon heerlijk om te horen wat ze denken en hoe ze zich voelen, om dan eventueel de nodige veranderingen toe te passen of op tijd naar de dierenarts te gaan. Vooral voor mijn oudste hond Lorena, waar we regelmatig haar gezondheid in het oog kunnen houden. Zelfs mijn dierenarts is onder de indruk, gelukkig staat hij open voor de mening van een dierentolk. Ik ben je immens dankbaar voor alles.
Citeer
0 #32 3de dierentolkchristy 26-04-2015 16:02
Ik had het heel zwaar met het verlies van mijn liefste/bijzondere hond Guus. Ik liep vast in het loslaten en in het verwerkingsproces. Daarom leek het mij wijs om hulp in te schakelen van een dierentolk. Ik heb 2 maal de pech gehad om 2 charlatans te treffen die niet integer en zuiver waren. Die maakte het nog zwaarder i.p.v lichter voor me. Het heeft toen een tijd geduurd voor ik het weer aandurfde om een 3de poging te wagen, en gelukkig kwam Claudia op mijn pad. Door haar is er zo,n zware last van mijn schouders gevallen en heb ik de verlichting mogen ontvangen die ik zo nodig had. Claudia is nu mijn vaste dierentolk en ben haar eeuwig dankbaar. In de reading heb ik veel bevestigd gekregen en er was heel veel herkenning wat me diep geraakt heeft. Het heeft me ontzettend geholpen om het meer een plek te geven en het heeft mij echt bevrijd. We hebben nu sinds een paar weken een nieuw gezinslid erbij 1 poes van 5 jaar en ik heb nu opnieuw een reading aan gevraagd ik kijk ook naar dat verslag uit. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik Claudia heb gevonden.
Citeer
0 #31 Kwiny en anderenDesiree 08-04-2015 08:04
Begin dit jaar een reading laten doen van ons paard Kwiny. We hadden een behoorlijk probleem wat nu met behulp van reading voor bijna 100% opgelost is! Hierdoor een vriendin Claudia aangeraden die een spoedreading heeft laten doen voor haar zieke pony. Bizar wat daar uit kwam... Het klopte gewoon allemaal!
Citeer
0 #30 DjangoChantal 17-03-2015 10:50
Vandaag kregen we de mail met de reading binnen. Ongelooflijk wat je over Django (& ons gezin) kunt vertellen. Superfijn. Ook de tip met andere honden is waardevol. Ik vond het een zeer bijzondere ervaring.
Heel erg bedankt en een gezond & liefdevol 2015.
Citeer
0 #29 Zo bijzonder...floortje 17-03-2015 10:49
Lieve Claudia,

wij wendden ons tot je voor onze Floortje. Een hondje met een belastte voorgeschiedenis wat daardoor het vertrouwen is verloren in de mensen. We wisten al wat van haar vreselijke jaren voor ze bij ons kwam, maar niet alles. Eerlijk gezegd waren we best sceptisch en de informatie die we je gaven over haar was minimaal.
We wisten echt niet wat we lazen toen er van een zo gedetailleerd verslag kwam en zelfs het karakter van onze tweede hond, klopte helemaal. Daar had je geen foto van noch info over hem! Hoe bijzonder toch!

We gaan je adviezen zeker ter harte nemen!

hartelijk bedankt en lieve groeten,

Marijke en Jos, knuf van floortje
Citeer
0 #28 QuintyElly en Quinty 17-03-2015 10:48
ik heb Claudia leren kennen van een workshop bij haar die heel erg leuk en leerzaam was.
Kort hierna werd onze kat Quinty ziek, bleek huidkanker op haar neusje te hebben in gevorderd
stadium en moest direct geopereerd worden. Niet alles was weg helaas dus 2 weken later volgden nog 14 bestralingen. Uit een consult van Claudia met Quinty bleek dat de mensen in het ziekenhuis haar niet hadden verteld wat er allemaal met haar ging gebeuren. Dit vond zij heel vervelend, was daar boos over. Dus heel belangrijk dat ik hierdoor leer veel meer met haar te praten en dingen uit te leggen!
Claudia heeft mij en Quinty in die verdrietige tijd geweldig geholpen en bijgestaan door ons troost en vooral Quinty ook helende energie te sturen. Quinty heeft zelf nog bij Claudia steun gezocht als ze bang was alleen in het ziekenhuis. Door ons steeds weer moed in te spreken en op te peppen heeft Claudia ons geholpen deze vervelende tijd door te komen en alles lijkt nu gelukkig weer goed te gaan.
Wij zijn Claudia dan ook verschrikkelijk dankbaar dat zij dit allemaal voor ons heeft gedaan!

Een hele dikke knuffel van Elly en Quinty! EmojiEmoji
Citeer
0 #27 MuchoManon 17-03-2015 10:48
Lieve Claudia

Al een paar jaar vraag ik af en toe om een consult bij jou...door jou heb ik Mucho beter leren begrijpen, en is onze band een heel stuk beter geworden..Elke keer begin je ook...Hij is meer in balans, ziet je meer (of nu echt:)) als baas....
Ik vind het fantastisch om je verslagen te lezen, er zijn altijd weer dingen die aan het licht komen die belangrijk zijn...zoals het tuigje waarvan het sluitinkje idd rechts zit wat niet helemaal fijn zit daardoor...eens goed gekeken, en is niet zo ideaal idd...mijn hond heeft dan ook een rare vorm...:)
Maar bovenal waardeer ik al je tips en interesse buiten de consulten om...ik heb wat afgemaild met je, en heel veel antwoorden en lieve berichten gekregen...Je bent een topper!
Ik ga je nog een mailtje over het verslag sturen, en hopelijk kan ik bij de hondencursus mensen regelen voor een cursus van jou! Lijkt me ook heel leuk om te doen!

Liefs Manon en natuurlijk een knuffel van Much!
Citeer
0 #26 LotjeMarloes 17-03-2015 10:47
WOUW!! wat een bijzonder verslag heb ik gekregen van mijn allerliefste Konijn Lotje.
Ze is helaas overleden, ik heb Claudia gevraagt om een gesprek te hebben met Lotje. Ik wist niet zo goed wat ik er van verwachten moest, maar toen ik het verslag kreeg, heeft het me enorm verrast! Een heel uitgebreid verslag, Claudia heeft er echt heel erg haar best voor gedaan, en dat wardeer ik enorm! Het verslag, klopt extact, er staan zoveel details in, alles klopte, zo bijzonder en zo uniek dat dit kan. Het heeft me zoveel goeds gedaan, het geeft heel veel troost.

Claudia is een hele liefdevolle dierentolk, ze wil dieren en mensen helpen van uit haar hart, en dat is bijzonder, en dat doet ze fantastisch!

Lieve Claudia, heel erg bedankt voor alles!

Groetjes,
Marloes.
Citeer

Design by Webtool4all -creations-.