logo

Reviews

Een gesprek met jouw dier:  Nu aanvragen (klik hier)

In de aanvraag graag een paar foto's waar alleen jouw dier op staat, ogen zichtbaar.labradoodle Yindi van Dierentolk Claudia

Is je dier gezond ?
Ik vraag ieder dier hoe het met zijn of haar gezondheid is. Als jouw dier een lichamelijk probleem heeft, komt dat meestal naar voren in het contact. Maar er zijn ook dieren die niet meteen willen aangeven wat er aan de hand is.

Vertel niet teveel...
Als je een vraag over zij of haar "probleem" hebt, mag je wel het probleem vertellen, maar alleen in grote lijnen. Ik vraag liever aan het dier zelf wat het probleem is.

Wanneer is het gesprek ?
Ik doe de reading binnen 14 dagen vanaf het moment dat de betaling binnen is.
Na de reading stuur ik een e-mail met de uitwerking. Als je daar nog vragen over hebt kunnen we via e-mail contact hebben.

Betaling
Na inzending van het formulier: gesprek aanvragenontvang je automatisch bevestiging. Daarna stuur ik je een persoonlijke e-mail met alle gegevens om de betaling te kunnen regelen. 

 

Vermissingen

Helaas neem ik geen vermissingen in behandeling.

Als je dier vermist is kun je veel informatie vinden op www.katvermist.com 

Verantwoordelijkheid / Aansprakelijkheid

De aanvrager van de reading blijft altijd zelf verantwoordelijk voor wat de aanvrager met de informatie doet die ik via een dier heb ontvangen. Bijvoorbeeld als een dier doorgeeft lichamelijke klachten te hebben, zal de aanvrager zelf moeten beslissen om een dierenarts te bezoeken. 

Ik aanvraard geen aansprakelijk voor wat de aanvrager met de informatie uit de reading doet. Het enige wat ik doe, is proberen zo goed mogelijk informatie van een dier door te geven. Medische klachten kan ik niet verhelpen, maar wel doorgeven welke klachten het dier ervaart. Ik ben een doorgeefluik en géén dierenarts. Natuurlijk hoop en wens ik dat een eigenaar naar een dierenarts gaat in het geval dit nodig is. Als je vermoedt dat een dier lichamelijke problemen heeft, dan is het altijd verstandig om naar de dierenarts te gaan.


Design by Webtool4all -creations-.