Reading aanvragen

Welkom bij Dierentolk Claudia

Wist je dat ik met dieren kan praten? Ontdek wat jouw dier je wil vertellen...

Welkom bij Dierentolk Claudia

Wist je dat ik met dieren kan praten? Ontdek wat jouw dier je wil vertellen...

Welkom bij Dierentolk Claudia

Wist je dat ik met dieren kan praten? Ontdek wat jouw dier je wil vertellen...

Slider

Reading aanvragen – een gesprek met jouw dier

Is je dier gezond ?

Ik vraag ieder dier hoe het met zijn of haar gezondheid is. Als jouw dier een lichamelijk probleem heeft, komt dat meestal naar voren tijdens de reading. Maar er zijn ook dieren die niet meteen willen aangeven wat er aan de hand is, omdat ze jou niet bezorgd willen maken.

Vertel niet teveel…

Als je een vraag over zijn of haar “probleem” hebt, mag je wel het probleem vertellen, maar alleen in grote lijnen. Ik vraag liever aan het dier zelf wat het probleem is.

Wanneer is de reading ?

  • Standaard reading – binnen 14 dagen
  • Semi-Spoed reading – binnen 5 werkdagen
  • Spoed reading  – binnen 24 uur

Reading termijn start na ontvangt van de betaling. Na de reading stuur ik je het verslag per e-mail.

Betaling

Na inzending van het formulier: Reading aanvragenstuur ik je een persoonlijke e-mail met alle gegevens om de betaling te kunnen regelen.

Vermissingen

Helaas neem ik geen vermissingen in behandeling.

Als je kat vermist is kun je veel informatie vinden op www.katvermist.com

Verantwoordelijkheid / Aansprakelijkheid

De aanvrager van de reading blijft altijd zelf verantwoordelijk voor wat de aanvrager met de informatie doet die ik via een dier heb ontvangen. Bijvoorbeeld als een dier doorgeeft lichamelijke klachten te hebben, zal de aanvrager zelf moeten beslissen om een dierenarts te bezoeken. 

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor wat de aanvrager met de informatie uit de reading doet. Het enige wat ik doe, is proberen zo goed mogelijk informatie van een dier door te geven. Medische klachten kan ik niet verhelpen, maar wel doorgeven welke klachten het dier ervaart. Ik ben een doorgeefluik en géén dierenarts. Natuurlijk hoop en wens ik dat een eigenaar naar een dierenarts gaat in het geval dit nodig is. Als je denkt dat een dier lichamelijke problemen heeft, dan is het altijd verstandig om naar de dierenarts te gaan.

Scroll naar top