Over Claudia

Welkom bij Dierentolk Claudia

Wist je dat ik met dieren kan praten? Ontdek wat jouw dier je wil vertellen...

Welkom bij Dierentolk Claudia

Wist je dat ik met dieren kan praten? Ontdek wat jouw dier je wil vertellen...

Welkom bij Dierentolk Claudia

Wist je dat ik met dieren kan praten? Ontdek wat jouw dier je wil vertellen...

Slider
Slider

 

Wie is Dierentolk Claudia?

 

Graag wil ik mij even aan je voorstellen

Ik ben Claudia van Dort en woon in Berkel en Rodenrijs (ZH). Getrouwd met Piet en ik heb een lieve kado-zoon Twan.

Mijn honden...

We hebben drie schatten van honden. Twee Labradoodles, Roby en Yindi en een dwergpoedel Stanley.

Als kind...

Als kind was ik al dol op dieren en de natuur. Na het overlijden van mijn broer was ik mij al wel bewust dat ik kon communiceren met hem, maar met dieren praten vond ik toen nog te mooi om waar te zijn.

Wat als...

Vaak dacht ik  "als mijn dieren nu eens konden vertellen wat er in hun hoofden omging..."  Ik wilde zo graag weten hoe het met hen ging en wat ik nog meer voor hen zou kunnen betekenen. Vaak moest ik maar raden wat er was. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en een dierentolk uitgenodigd. Ik was heel sceptisch en geloofde (nog) niet dat je met dieren kon communiceren. Ik had mijzelf de hele week al afgevraagd"hoe gaat die dierentolk nu communiceren met mijn honden, als zij onze taal niet kennen..."

Yindi hielp mij...

Tijdens dat consult is mijn leven compleet veranderd! Toen onze Yindi aan het woord kwam zei de dierentolk "ik weet niet waarom, maar Yindi wil dat ik je het verhaal van de plaatjes uitleg." Na die uitleg wilde ik zelf contact maken!

Hoe doen ze dat...

Dieren praten via beelden met ons. Je denkt aan iets, bijvoorbeeld dat je met hen naar buiten gaat. Voor je maar iets onderneemt weten zij al dat je naar buiten gaat. Diezelfde week heb ik het boek "leren luisteren naar dieren" van Martha Williams in één adem uitgelezen en de oefeningen gedaan. Het praten met mijn eigen dieren ging zo goed dat ik met dieren van andere mensen ben gaan oefenen... Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open en inmiddels heb ik al talloze gesprekken gevoerd...

Scroll naar top